pamlsky-zverinove-kokosové

Laskominky Pamlsky zvěřinové s kokosem

Detailní popis produktu


Azorky – pamlsky
 jsou tyčinky o průměru cca 1cm, které se dají snadno lámat na menší kousky.

Zvěřinové maso obsahuje vysoký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň vysoký podíl mastných nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené v mase mají oproti jiným masům prokazatelně vyšší podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. 

Zvěřinové maso z volně lovené zvěře v našich lesích je 100% bio kvality a právem se řadí mezi nejhodnotnější potraviny. Obsahuje velký podíl bílkovin, malé množství tuku a zároveň i velký podíl malých mastných nenasycených kyselin. Bílkoviny obsažené ve zvěřinovém masu mají oproti jiným masům výrazně vyšší podíl esenciálních aminokyselin, které jsou pro tělo velmi důležité. Mastné nenasycené kyseliny pomáhají snižovat hladinu cholesterolu a mají prokazatelně příznivý vliv na činnost nervové soustavy a imunitního systému. Zvěřina se mimo jiné vyznačuje i vysokým obsahem vitamínů a minerálních látek, jako je např. B1, B2, B5 a draslík, fosfor, hořčík a železo. V neposlední řadě u zvěřinového masa hraje roli i etická a ekologická hodnota.  

Kokos, lipidy v něm obsažené jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie, aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu. 

Pamlsky jsou konzervované pouze pomalým sušením při nízkém obsahu, bez použití konzervantů a chemických přísad.

  •  Vláknina: 72 g/kg
  •  Tuk: 206 g/kg
  •  Bílkovina: 448 g/kg
  •  Popel: 41 g/kg
  •  Vlhkost: 43 g/kg
  •  Energie: 1668 

 

Popis složení:

  • Zvěřinové maso: kanec, daněk, muflon, jelen, srnec
  • Jablko: zdraví prospěšné kyseliny – chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech, vláknina pro lepší trávení, zdroj vitamínů a minerálů
  • Mrkev: vysoký obsah vlákniny pro lepší trávení, zdroj vitamínu A, C a E
  • Červená řepa: silný antioxidant, důležité minerály: draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a vysoký obsah vitamínů C a E
  • Banán: pro dobré trávení, posílení a regeneraci svalstva a srdce, velké množství draslíku, vlákninu a vitamín A a C
  • Sušená vejce: zlepšuje kvalitu kůže a srsti, doporučuje se při podrážděném žaludku,vitamín A, D, E, B1, B12, biotin, železo, fosfor, draslík, vápník, zinek a selen.
  • Kokos: pozitivní vliv na srdce, pomáhá zvyšovat hladinu “hodného“ cholesterolu (HDL) snižováním “špatného“ cholesterolu (LDL), kyselina laurová při trávení produkuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek

 

Hodnocení

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.