Laskominky Pamlsky vepřové s kokosem

Laskominky Pamlsky vepřové s kokosem

Detailní popis produktu

Azorky – pamlsky jsou tyčinky o průměru cca 1cm, které se dají snadno lámat na menší kousky. 

Vepřové maso obsahuje mnoho prospěšných látek nepostradatelných pro imunitní systém, látky prospěšné pro reprodukční systém a potřebné pro správné fungování mozku, kostí, svalů a fungování imunitního systému.

Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků.

Vepřové pamlsky dodají psovi energii ve formě tuků. Maso obsahuje mnoho prospěšných látek nepostradatelných pro imunitní systém, látky prospěšné pro reprodukční systém a potřebné pro správné fungování mozku, kosti a svaly a fungování imunitního systému. Zároveň je vepřové maso plné nezbytných a prospěšných látek jako je například Selen, který je velmi podporuje  imunitní systém a zrovna vepřové je jedním z jeho nejlepších zdrojů. Pak je tu Zinek, ten je důležitý pro správné fungování mozku, stavbu kostí a svalů a opět posiluje náš imunitní systém. A mnoho dalších… 

Kokos, lipidy v něm obsažené jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie, aniž by se ukládaly v tukové tkáni. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení vytváří látku zvanou monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenoly), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu. 

Pamlsky jsou vyráběny z čerstvého masa, které je ihned po dovezení zpracováno a připraveno na sušení. Jsou konzervované pouze pomalým sušením při nízkých teplotách, bez použití konzervantů a chemických přísad.

  • Vláknina: 73 g/kg
  • Tuk: 197 g/kg
  •  Bílkovina: 434 g/kg
  •  Popel: 46 g/kg
  •  Vlhkost: 41 g/kg
  •  Energie: 1643 kj/kg

 

Popis složení:

  • Vepřové maso: na 100 g pamlsků je použito téměř 500 g masa
  • Vepřová játra: zdroj železa – podpora krvetvorbu, lehce stravitelné (pro výkonnostní psy), stopové a minerální látky
  • Mrkev: vysoký obsah vlákniny pro lepší trávení, zdroj vitamínu A, C a E
  • Jablko: zdraví prospěšné kyseliny – chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech, vláknina pro lepší trávení, zdroj vitamínů a minerálů
  • Červená řepa: silný antioxidant, důležité minerály: draslík, hořčík, železo, jod, mangan, zinek a vysoký obsah vitamínů C a E
  • Banán: pro dobré trávení, posílení a regeneraci svalstva a srdce, velké množství draslíku, vlákninu a vitamín A a C
  • Sušená vejce: zlepšuje kvalitu kůže a srsti, doporučuje se při podrážděném žaludku, vitamín A, D, E, B1, B12, biotin, železo, fosfor, draslík, vápník, zinek a selen.
  • Kokos: pozitivní vliv na srdce, pomáhá zvyšovat hladinu “hodného“ cholesterolu (HDL) snižováním “špatného“ cholesterolu (LDL), kyselina laurová při trávení produkuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek.