Ryby jsou velmi vhodné pro psy dietáře , nebo alergiky protože na ryby je minimum alergií, jsou snadno stravitelné a rybí tuk na rozdíl od jiných tuků je pro organizmus vhodný a zdravý.
Rybí maso aktivně snižuje cholesterol, krevní tlak, tvorbu trombů, má výborný vliv na udržení správných funkcí nervové soustavy a mozku. Zlepšuje činnost štítné žlázy. Omega-3 mastné kyseliny se podílejí na redukci hmotnosti a nadbytečného podkožního tuku, díky nimž tělo při fyzické aktivitě lépe dokáže využít energii z tuku. Omega-3 zlepšuje vzhled pokožky, její pružnost a hebkost, zlepšuje kvalitu srsti, zmírňuje příznaky lupénky, zlepšuje kvalitu spánku a jsou nezbytné pro vývoj očí.
Kokos – Hlavní položkou dužiny je kokosový olej, který má odlišné složení než většina ostatních olejů. Lipidy jsou jednodušeji metabolizovány a automaticky využívány jako zdroj energie aniž by se ukládaly v tukové tkáni, což zabraňuje možnému váhovému přírůstku. Tento tuk má pozitivní vliv na srdce. Také obsahuje kyselinu Laurovou, která při trávení obsahuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek. Velkým přínosem jsou také antioxidační látky (polyfenolů), které posilují imunitní systém a bojují proti zánětu.
Celý proces výroby je ruční zpracování. Jemně mletá směs se suší díky velmi pomalu při nízkých mezi 60 a 80°C čemuž si pamlsky zachovají vysoký obsah bílkovin, vitamínů a výrazně se tím prodlouží trvanlivost i bez použití konzervantů.
Vláknina: 102 g/kg
Tuk: 116 g/kg
Bílkovina: 437 g/kg
Popel: 66 g/kg
Vlhkost: 38 g/kg
Energie: 1407 kj/kg
Popis složení:
Sleď obecný: zdroj omega-3 mastných kyselin, jódu, zinku, selenu, železa a vitamínu B12, bez sacharidů.
Štikozubec obecný: zdroj omega-3 mastných kyselin, jódu, zinku, selenu, železa a vitamínu B12, bez sacharidů.
Mrkev: vysoký obsah vlákniny pro lepší trávení, zdroj vitamínu A, C a E
Jablko: zdraví prospěšné kyseliny – chrání střevní mikroflóru a zabraňují kvašení ve střevech, vláknina pro lepší trávení, zdroj vitamínů a minerálů
Sušená vejce: pro lesklou srst, zdroj tuků, sacharidů, vápníku, vitamínů řady B, kyseliny listové, spousty minerálních látek.
Strouhaný kokos: pozitivní vliv na srdce, pomáhá zvyšovat hladinu “hodného“ cholesterolu (HDL) snižováním “špatného“ cholesterolu (LDL), kyselina laurová při trávení produkuje látku zvanou Monolaurin, která má antivirový a antibakteriální účinek.
Na webu používáme cookies. Pokud si myslíte, že je to v pořádku, klikněte na „Přijmout všechny“. Kliknutím na „Nastavení“ si také můžete vybrat, jaké soubory cookie chcete.